Само Локомотив (ГО) ще гони "Чавдар"
Автор: Administrator   
Неделя, 21 Март 2010г. 21:01ч.



В неделя се изиграха срещите от поредния 17-и кръг в Северозападна „В“ група, в който ПФК „Чавдар“ (Бяла Слатина) спечели служебно срещата си с „Алмус биър“ (Сталийска махала).

Както е известно, „бирите“ се отказаха от участие в шампионата още през зимата и всички съперници на тима ще печелят с 3:0 сл. двубоите си с тях.

В 17-ия кръг се получиха някои изненадващи резултати. Единият от тях беше победата на съседите от „Торпедо“ (Борован) над „Ботев“ (Димово) като гост с 2:1.

В друг мач пък „Гигант“ (Белене) отказа съвсем отбора на Трявна от нещо запомнящо се тази година в групата, след като го победи с минималното 1:0.

В останалите срещи „Локомотив“ (Горна Оряховица) би с лекота „Балкан“ (Белоградчик) с 3:1, а „Академик“ (Свищов) взе три точки от „Левски 2007“ (Левски) след като го победи с 2:0 като гост.

Закъсалият го „Павликени“ бе на 20 минути от спечелването на точка в Козлодуй, но в крайна сметка загуби с 1:3 от „Ботев“. Тодор Димитров откри за домакините в 25-ата минута, но веднага след почивката Стефан Христов изравни. „Реакторите“ все пак успяха да си върнат водачеството в 71-ата минута чрез Павлин Димитров, а в края точен бе и бившият нападател на „Чавдар“ - Ангел Петров.

След 17-ия кръг в първенството „Чавдар“ продължават да оглавяват класирането в групата с актив от 34 точки, три повече от втория „Локомотив“, и с мач по-малко.

Северозападна „В“ група – XVII кръг:

Ботев (Димово) – Торпедо (Борован) 1:2
Левски – Академик (Свищов) 0:2
Ботев (Козлодуй) – Павликени 3:1
Янтра (Габрово) – Локомотив (Дряново) 0:0
Гигант (Белене) – Трявна 1:0
Локомотив (Горна Оряховица) – Балкан (Белоградчик) 3:1
Чавдар (Бяла Слатина) – Алмус Биър (Сталийска махала) 3:0 сл.
Ситомир (Никопол) – почива

Всички резултати и временно класиране.

Share
 

Добави коментар


Защитен код
Обнови