Кръстанов: Ако сме обезпечени финансово, няма кой да ни спре
Автор: Administrator   
Неделя, 21 Март 2010г. 21:28ч.



Старши треньорът на ПФК „Чавдар“ (Бяла Слатина) – Благой Кръстанов даде своята оценка за проведената зимна подготовка на тима.

Според наставника белослатинци не са се подготвяли на нужното ниво за пролетния дял от шампионата, заради лошите атмосферни условия в страната. Специалистът добави още, че „Чавдар“ може да има финансови проблеми, но те спокойно могат да бъдат предотвратени ако бъдат взети нужните мерки навреме.

„Няма как да бъда доволен от подготовката, която проведохме, като става дума за атмосферните условия. Те бяха ужасяващи и ни създадоха доста проблеми. Всички отбори в България не успяха да проведат нормална подготовка, а и терените бяха под всякаква критика. Не съм, доволен, защото не работихме както трябва. Само 4-5 тренировки проведохме нормално, а останалите бяха борба със снега. Заради лошото време ни се наруши и подготовката“, призна Кръстанов пред www.pfcchavdar.com. - От играчите съм доволен много. Въпреки лошото време, те се стараха много и изпълняваха това, което им бях поставил като задачи. Сглобихме доста приличен отбор, който ще постига доста положителни резултати през пролетта. Очакваме с нетърпение официалните мачове да започнат“.

На въпроса какво да очакват феновете на „Чавдар“ от тима през пролетта, Кръстанов отговори:
„Нашите фенове изстрадаха доста в последната година. Лично аз искам да ги зарадваме в този състав и съм сигурен, че можем да го направим. Знам, че ще постигнем нещо значимо. Имам амбицията да побеждаваме във всяка среща. Този отбор може, наистина може. Единственото ми притеснение е финансирането на клуба. Дано ръководството да направи всичко възможно, отборът да бъде обезпечен финансово и за напред. Това са ми единствените опасения. Ако това се направи, ние ще свършим останалото“, обеща Кръстанов.


Още:
Куп футболни величия очаква Кръстанов за юбилея си
Честит 60-годишен юбилей на Благой Кръстанов!!!

Share
 

Добави коментар


Защитен код
Обнови