Благой Кръстанов: Не се притесняваме от никой
Автор: Administrator   
Петък, 09 Април 2010г. 19:48ч.



Часове преди дербито от 20 кръг на Северозападната „В“ група между „Трявна“ (Трявна) и „Чавдар“ (Бяла Слатина), потърсихме старши треньора на белослатинци Благой Кръстанов за коментар.


Наставникът на тима сподели своите очаквания за важният мач в неделя и разкри подробности около тренировъчния процес на „Чавдар“ през седмицата.
„Готвим се нормално за мача в неделя. Радвам се, че няма контузени футболисти в нашия тим и ще мога да разчитам на всички. Пътуваме за Трявна с ясното съзнание, че ще има здрав мач с един от най-силните отбори в нашата група. Нашият съперник разполага с 7-8 много качествени играчи от Габрово и 2-3 от Велико Търново, които са минали през професионалния футбол. Със сигурност ще има битка. Ние имаме висока цел и ще си я гоним. Не се притесняваме от никой“, призна старши треньорът на тима пред www.pfcchavdar.com.

Благой Кръстанов похвали възпитаниците си за спечеленото дерби през миналата седмица с „Локомотив“ (Дряново). Тогава лидерът в Северозападната „В“ група победи „железничарите“ с 2:1, а публиката на стадиона остана доволна от видяното на зеления терен.
„Ако трябва да давам оценки, то тази среща бих я разделил на две. Чудесно първо полувреме и твърде спокойно второ. Момчетата вкараха два гола с агресивна игра и красив футбол за 45-минути, но срещата е 90 мин. Втората част я започнахме много спокойно и на моменти играхме на ходом. Оставете мен. Важно е публиката каква оценка ще постави на моите играчи. Те трябва да са доволни от продукцията на „Чавдар“. Тогава ще вървим всички заедно напред“, завърши Кръстанов.

В неделя „Чавдар“ гостува на „Трявна“ в пореден двубой от Северозападната „В“ група, а срещата е с начален час 17:00.

Share
 

Добави коментар


Защитен код
Обнови