Официално: „Локомотив (ГО) - „Чавдар“ на неутрален терен
Автор: Administrator   
Петък, 16 Април 2010г. 09:29ч.


С лишаване от домакинство за 5 мача бе наказан горнооряховският “Локомотив” за ексцесиите в мача с “Янтра”, завършил 0:1.


“1 среща и 100 лв. глоба е наказанието по чл. 37 т.4 б.2 заради бутилката хвърлена от публиката и ударила страничния рефер. За подобни инциденти “Локомотив” имаше вече три предупреждения. За побой над длъжностно лице пък санкцията е между 4 и 6 мача по чл. 37 т.7 В. Наложихме им 4 мача и 500 лв. глоба и така общото наказание става 5 мача без домакинство и 600 лева глоба”, съобщиха от Дисциплинарната комисия към ЗС на БФС.

Отделно пък футболистът Игор Бакьов е лишен от състезателни права за 8 мача по чл. 25 т. 2 заради поведението си по време на мача и след срещата, когато е заплашвал и обиждал длъжностните лица.

Това означава, че “Локомотив” няма да играе у дома точно до края на сезона. “Железничарите” трябваше да приемат “Чавдар” (Бяла Слатина), “Левски” (Левски), “Академик” (Свищов) и “Локо” (Дряново). Все още не е ясно къде ще домакинства отборът на „Локомотив“, но това не е всичко!

Досегашният наставник на тима Димитър Печикамъков хвърли оставка след скандалите и загубата от “Янтра”. Новият старши треньор на тима е Назиф Кадир – Шейлата, който снощи бе представен на футболистите.

Иначе днес (16.04) „Чавдар“ приема в Бяла Слатина „Балкан“ (Белоградчик) в среща от 21 кръг на Северозападната „В“ група. Двубоят ще бъде ръководен от съдийска тройка от Габрово в състав – гл. Христо Минков и помощници Калин Кинов и Георги Иванов. Съдийски наблюдател Н. Николов от Ловеч.


Още по темата:
Лишават “Локо” (ГО) от домакинство срещу "Чавдар"

Share
 

Добави коментар


Защитен код
Обнови