Систов: Трябва да бием Локо (ГО) на всяка цена
Автор: Administrator   
Четвъртък, 22 Април 2010г. 21:46ч.



Младата звезда на Чавдар (Бяла Слатина) Евгени Систов заяви пред FOOTBALL24.BG, че целта пред отбора е на всяка цена да влезе в професионалния футбол.


Към този момент, Чавдар е лидер в класирането в Северозападната "В" група с актив от 43 точки, на 8 повече от втория Локо (Горна Оряховица).

През уикенда, двата тима ще се изправят един срещу друг, а Чавдар трябва задължително да вземе победа, ако иска на 99 процента да си подпечата мястото в "Б" група от следващия сезон.

Самият Систов има два гола за Чавдар, които вкара през миналия уикенда, при победата над Балкан (Белоградчик) с 3:1. Очаква се и този път той да излезе като титуляр за своя тим.

"Утре ни качват на режим, всеки мач излизаме за победа, така ще е и срещу Локомотив (ГО). Добър отбор са, но се надявам да постигнем хубав успех срещу тях. Бориме се здраво, за да се класираме в по-горния ешалон - "Б" групите. Надяваме се да постигнем целта си. Харесва ми в Чавдар, вкарах два гола в миналия мач с Балкан, надявам се и срещу Локо да го направя", заяви Систов, който е юноша на Спартак (Плевен).

Междувременно стана ясно, че срещата между "Локомотив" (ГО) и "Чавдар" ще се играе в гр. Бяла.


Share
 

Добави коментар


Защитен код
Обнови