Ангел Славков и Игор Кулиш поеха „Чавдар“
Автор: Administrator   
Вторник, 08 Юни 2010г. 18:47ч.



ПФК „Чавдар“ (Бяла Слатина) ще започне сезона в Западната „Б“ група с нов треньор.

Ръководството се раздели с досегашния наставник на тима – Благой Кръстанов.


За нов старши треньор на отбора е назначен Ангел Славков, научи pfcchavdar.com. На среща с представители на "Левски" София, които държат правата на специалиста, президентът на тима – Красимир Костов и кметът на Бяла Слатина – инж. Венци Василев стигнаха до споразумение бившият наставник на "Рилски-Спортист" (Самоков), "Вихрен" (Сандански) и "Родопа" (Смолян) да поеме шампионa на Северозападната „В“ група.

Негов помощник ще бъде бившият треньор на вратарите в "Левски" и "Металург" (Донецк) – украинецът Игор Кулиш. Специалистът ще доведе и футболист от Украйна, играл в местната Суперлига. Досегашният помощник-треньор на чавдарци – Георги Георгиев – Гълъба ще продължи работата си в ДЮШ.

Продължават да текат и преговорите за футболисти от школата на „Герена“, но до този момент няма официална договорка между столичния гранд и „Чавдар“.

В същото време стана ясно, че са уточнени и датите за контролите на белослатинския тим по време на лятната подготовка. До този момент освободени футболисти от сегашния състав на „Чавдар“ няма. Продължават преговорите с някои от играчите за удължаването на техните договори. На 21 юни* новият старши треньор Ангел Славков ще изведе отбора за първо занимание от лятната подготовка.

* -
Първоначалната обявeнa дата за старта на подготовката беше 28 юни, но от ръководството на тима решиха тя да започне седмица по-рано.

Снимка: Топспорт

* - Първоначалната обявена дата за старта на подготовката беше 28 юни, но от ръководството на тима решиха да я изместят със седмица по-рано.

Share
 

Добави коментар


Защитен код
Обнови