„Смърф“ развинти грубияните от Криводол
Автор: Administrator   
Събота, 03 Юли 2010г. 11:23ч.



„Чавдар“ (Бяла Слатина) победи за втори път в рамките на една седмица „Ботев“ (Криводол), отново с 2:1.

Първоначално мачът трябваше да се играе в Криводол, но поради подгизналия терен на ст. "Христо Ботев", срещата беше преместена на ст. "Чавдар" в Бяла Слатина.

Изключително силен мач направи юношата на „Локомотив“ (Пловдив) – Стайко Стойчев, който заби и двата гола във вратата на гостите.

„Чавдар“ започна доста силно мача, но изпусна куп положения пред вратата на „Ботев“. В 21-ата минута бившият „смърф“ - Стайко Стойчев, дошъл от „Брестник 2004“, откри резултата след отлично изпълнение от фаул. До края на полувремето домакините продължиха да вдигат оборотите и изтърваха 6-7 чисти положения за гол.

Второто полувреме започна с нов гол във вратата на гостите. Изигралият силен мач Стойчев вкара второто си попадение в мача и даде комфортна преднина на своя тим. „Ботев“ свършиха физически след час игра и започнаха да накъсват играта с груби нарушения и непристойно поведение за мач, който се води в графата „приятелски“. Като следствие от това неприятна контузия получи дошлият именно от Криводол Камен Каменов, който се присъедини в лазарета към лекуващия травма в глезена Николай Николов-Финката. Малко преди края все пак "Ботев" Криводол, в чийто редица бяха бившите "чавдарци" Ивайло Георгиев-Зуека, Ивайло Кунчев, Ангел Петров, Милен Тодоров и Милен Заков, върна едно попадение за крайното 2:1.

Дебют за "чавдарци" направиха няколко нови футболисти - бившите играчи на "Чавдар" Етрополе Венцислав Кръстев (вратар) и Борис Райчев (централен защитник), юношата на „Локомотив“ (Пловдив) – Любомир Цеков (нападател), който за последно е играл за "Брестник 2004", юношата на „Етър“ (Велико Търново) – Светослав Караиванов (нападател), играл за последно в „Светкавица“ (Търговище).

На 7 юли (сряда) - „Чавдар“ играе контрола със съименника си от Етрополе в Правец от 18:00 часа. На 10 юли е насрочена проверка със „Спортист“ (Своге), също от 18:00 часа.

снимка: спортал.бг

Share