„Чавдар“ с двоен трансферен удар
Автор: Administrator   
Понеделник, 12 Юли 2010г. 18:00ч.



Капитанът на младежкия национален отбор до 19 год. Живко Атанасов вече е футболист на „Чавдар“ (Бяла Слатина), разбра нашия сайт.

Защитникът идва от първия отбор на Левски и е син на олимпийската шампионка и световна рекордьорка по лека атлетика Йорданка Донкова.


Живко Атанасов игра през последния сезон в дублиращия тим на „сините“. По принцип Атанасов е централен бранител, но в последно време се подвизава и като краен защитник. Освен него, „Чавдар“ взе и опорния халф на "Балкан" Ботевград Тихомир Тодоров, който е юноша на "Спартак" Плевен. Той е един от най-перспективните играчи излезли от плевенската школа за последните години, като записва дебют в „А“ група на 16 години.

Старият познайник Косто Андонов – Шопа също се завръща в Бяла Слатина. Стражът игра за последно в „Ботев“ (Козлодуй). Иначе на днешната тренировка се явиха рекордните 40 полеви играчи, заедно с още 5 вратари. Румънският страж Андрей Преда пък беше освободен.

„Основната група е 90% избистрена. След двете контроли с „Ботев“ (Враца) ще обявим играчите, които ще бъдат картотекирани за новия сезон“, признаха от треньорското ръководство на тима пред pfcchavdar.com.

В сряда е първата проверка със съседите от „Ботев“ и ще се играе във Враца.

Снимка: Гонг

Още по темата:
Контролата със „Спортист“ пропадна, чакаме „Левски“

Share
 

Добави коментар


Защитен код
Обнови