"Чавдар" взе още четири юноши на "Левски"
Автор: Administrator   
Сряда, 14 Юли 2010г. 16:40ч.



Отборът на „Чавдар“ (Бяла Слатина) продължава да привлича футболисти от ДЮШ на „Левски“ София.


Предвидената за днес контрола с "Ботев" (Враца) пропадна.

След като от "Чавдар" си осигуриха подписа на Живко Атанасов, пробен период ще минат и вратарят Александър Димчев, защитниците Александър Митев и Данаил Николов и халфа Виктор Малковски. Към подготовката на „Чавдар“ се очаква да се присъедини и таланта Костадин Аджов, който е племенник на помощник-треньора на белослатинци Петър Аджов. В момента той води подготовка с новака в "А" група "Видима-Раковски" и ако не получи предложение за договор ще акостира в Бяла Слатина. Защитниците Иван Иванов – Матераци и Явор Тричков вече подписаха с „Чавдар“. Първият идва от „Рилски спортист“ (Самоков), а Тричков от „Марек“ (Дупница).

Един от най-дбрите футболисти за изминалия сезон Евгени Систов пък премина в третодивизионния  „Торпедо 2004“ (Борован), заедно с Николай Харалампиев – Финката. Изнеслият силен сезон Цветозар Давидов пък изненадващо беше освободен.

Иначе предвидената за днес приятелска среща във Враца с местния „Ботев“ пропадна. Причината е, че футболистите от Враца не са взимали заплати, а от два дни са прекратили тренировъчни занимания. Това означава, че пропада и втората контрола между двата тима, насрочена за 17 юли (събота), която се очертава да е третата поред провалена контрола за „Чавдар“ след като срещите със "Спортист" Своге и "Спартак 1919" Плевен по-рано не се състояха.

Share
 

Добави коментар


Защитен код
Обнови