„Чавдар“ и „Ботев“ (Вр) спукаха топката за 0:0
Автор: Administrator   
Неделя, 18 Юли 2010г. 12:38ч.



„Чавдар“ (Бяла Слатина) и доскоро стачкуващият „Ботев“ (Враца) завършиха при 0:0 в слаб приятелски мач.

Двата тима завършиха контролата с десет човека под силното слънце в Бяла Слатина.


Гостите от Враца започнаха по-активно проверката, като в 23-ата минута Николай Хаджиниколов със силен удар извън пеналта нацели страничния стълб на вратата на домакините. Единственото по-сериозно положение за домакините се отвори пред новото попълнение Румен Иванов, но нападателят пропусна.

В 64-ата минута бившият играч на „Чавдар“ - Николай Христов и Иван Гемеджиев се сритаха взаимно и заслужено бяха пратени под душовете от главния рефер Ивайло Лазаров.

Лекуващият травма в коляното Светлин Савчев е напълно възстановен и се включи в мача с „Ботев“. Иначе опитният Румен Иванов започва кариерата си в Металик (Сопот). След това играе за Етър, Ботев (Пловдив), Левски (София), Родопа, швейцарските Йънг Бойс, ФК Аарау и Баден, Валдхоф (Манхайм, Германия) и за три месеца в Малайзия през есента на 2005 г. Бронзов медалист с отбора на Ботев през 1995 г. Голмайстор на швейцарската Чалъндж Лига през 1998  г. с 24 гола за отбора на Йънг Бойс. В евротурнирите има 6 мача и 1 гол (2 мача за Етър в КЕШ и 4 мача с 1 гол за Ботев в УЕФА). За националния отбор има 1 мач.  

Съставът на „Чавдар“: Андонов, Симеонов, Тричков, Атанасов, Каменов, Малковски, Гемеджиев, Тонев, Григоров, Самарджиев, Тодоров (Цветанов, Димитров, Савчев, Ив. Иванов, Р. Иванов, Стойчев).

Стадион: „Чавдар“, 250 зрители


Share