Вратар на "Левски" подсили "Чавдар" в последния момент
Автор: Administrator   
Петък, 30 Юли 2010г. 07:50ч.



Ръководството на завърналия се в Западната Б група – „Чавдар" (Бяла Слатина) продължава да привлича играчи от "Левски", научи нашия сайт.


Двата щаба са стигнали до договорка за сътрудничество през настоящия сезон, в основата на която е бившия старши-треньор на "Чавдар" Антони Здравков.


Като потвърждение на това пореден талант от „Герена“ премина в "зелените" от Бяла Слатина. Четвъртият вратар на "Левски" Ивайло Василев, който е и младежки национал, ще играе за „Чавдар“ поне до Нова година. Освен него, още трима играчи от синята школа ще подсилят тима от северозападното градче. Това са Живко Атанасов, Даниел Николов и Виктор Малковски.

С привличането на Василев, националите в отбора стават четирима. По-рано „Чавдар“ привлече Живко Атанасов, Дейвид Пенчев и Мартин Иванов, които също се състезават за юношеските формации на България.

Заради семейни проблеми пък, помощник треньорът на тима Петър Аджов беше освободен. Договорът на специалиста е прекратен по взаимно съгласие с ръководството на клуба. В същото време в тима се завърна централния нападател Владислав Василев, който води подготовка с "Ботев" Вр, но в крайна сметка предпочете офертата на "Чавдар".

Снимка: Спортал.бг

Share
 

Добави коментар


Защитен код
Обнови