Преди "Чавдар" - "Ком-Миньор"
Автор: Administrator   



Днес от 18:00 часа „Чавдар“ (Бяла Слатина) ще приеме „Ком-Миньор“ (Берковица) в мач от първия кръг на Западната „Б“ група.

Напомняме ви, че може да следите развоя на срещата от менюто в дясно на нашия сайт.


Двата тима се познават до болка, като в състава на гостите играе бившия любимец на феновете в Бяла Слатина – Дилян Димитров. През лятната пауза тимът от Берковица загуби абсолютно всичките си контролни срещи, но от ръководството на тима си поставиха като цел влизане в „А“ група! В „Ком-Миньор“ играе и друг познат футболист на футболните фенове в Бяла Слатина. Това е "черната перла" Фидел Куаме, който предизвика боя преди няколко сезона по време на мача „Чавдар“ - „Рилски спортист“ (Самоков), завършил 0:2.

„Готови сме за мача. Очаквам добра игра и победа. „Ком-Миньор“ са по-опитен отбор от нас. Познавам ги добре, но факторът домакинство и огромното ни желание за трите точки ще ни помогнат срещу Берковица“, заяви старши треньорът на „Чавдар“ Йордан Стойков.

Бумбо почти сигурно ще заложи на следния състав: Ивайло Василев, Камен Каменов, Живко Атанасов, Кристиан Григоров, Явор Тричков, Ивайло Самарджиев, Милен Тонев, Йордан Апостолов, Любомир Чернев, Тихомир Тодоров и Владислав Василев.

От тима пък бяха освободени опитния вратар Косто Андонов, който щеше да изпълнява функциите на играещ триньор на вратарите и звездата на тима Евгени Систов. Причините за тяхното освобождаване са повече от мистериозни и със сигурност не са от спортно-техническо естество.

Напомняме ви, че може да следите развоя на срещата от менюто в дясно на нашия сайт. В live-a ще може да разберете при какъв резултат се играе срещата в Бяла Слатина. Двубоят е с начален час 18:00.


Share
 

Добави коментар


Защитен код
Обнови