Василев излиза със счупен нос срещу „Вихрен“
Автор: Administrator   
Неделя, 01 Август 2010г. 10:56ч.



Нападателят на „Чавдар“ (Бяла Слатина) – Владислав Василев, който счупи нос при вчерашната победа над „Ком-Миньор“ (Берковица) с 1:0, ще бъде на линия още за следващата среща на тима.


Голмайсторът се контузи още в третата минута на двубоя, след като в опита си да засече центриране от корнер, нацели топката с лице. След оказаната му лекарска помощ медиците установиха, че Василев има счупен хрущял на носа и моментално беше откаран в болницата за допълнително изследване. От треньорското ръководство признаха, че въпреки неприятната травма, Василев ще излезе със сигурност срещу „Вихрен“ в Сандански на 7 август.

„Влади се контузи лошо. Удари топката с лице и счупи нос. Ако не беше сменен, срещата щеше да се реши много по-рано. Лекарите признаха, че той може да участва още в следващия мач. В Сандански Влади ще играе“, категорични бяха от щаба на „Чавдар“ пред pfcchavdar.com.

В същото време стана ясно, че младежкият национал Дейвид Пенчев няма да играе за "Чавдар", тъй като от клуба, който държи правата му "Славия" София са поискали солидна сума за продажбата му, като не са били склонни и на варианта преотстъпване. До няколко дни се очакват още 1-2 нови попълнения в редиците на белослатинци като желанието на треньорския щаб е едно от тях при всички положения да бъде нападател.

Напомняме ви, че може да коментирате срещата между „Чавдар“ и „Вихрен“ в нашия форум тук: http://pfcchavdar.com/forum/index.php?topic=63.0

и да гласувате как ще завърши срещата в Сандански в анкетата на сайта.


Още по темата:
Силен "Чавдар" се завърна с победа в "Б" група
Резултати и класиране след I кръг в Западната "Б" група

Share
 

Добави коментар


Защитен код
Обнови