Трансферен удар: Янко Костурков подсили „Чавдар“
Автор: Administrator   
Вторник, 03 Август 2010г. 10:19ч.



Отборът на „Чавдар“ (Бяла Слатина) продължава със селекцията през новия сезон.

Ръководството на тима направи трансферен удар, като уреди опитния полузащитник Янко Костурков.


Халфът започна подготовка с "Банско", но в крайна сметка акостира в Бяла Слатина. Костурков за последно е играл в Германия, а преди това е играл за „Академик“ (Свищов), „Пирин“ (Благоевград), „Черно море“ (Варна), „Марек“ (Дупница) и „Берое“ (Стара Загора).

Освен него, още две нови попълнения ще подсилят „Чавдар“. Става въпрос за две момчета от столичния гранд „Левски“. Полузащитникът Емил Колев и атакуващият халф, който играе и като нападател, Стоян Лазаров. С привличането на последните двама, инвазията от „Герена“ набъбна на 6 таланти.

Костурков, Колев и Лазаров ще бъдат на разположение на старши треньора Йордан Стойков за предстоящото гостуване на тима в Сандански на местния „Вихрен“ тази събота.

„В отбора има настроение след победата над „Ком-Миньор“. Всички тренират с желание и са пределно мотивирани за успех в събота. С привличането на Янко Костурков и двамата таланти на „Левски“ вдигаме високо летвата. В събота отиваме за победа в Сандански. Ръководството вярва в играчите, а те искат да се доказват и ще търсят трите точки срещу „Вихрен“ до последно“, заявиха от щаба на „Чавдар“ пред pfcchavdar.com.

Срещата между двата тима е в събота от 18:00 часа.

Снимка: chernomorepfc.bg


Share
 

Добави коментар


Защитен код
Обнови